top of page

Bröllop 

Bröllop innebär massor av Pirr! Både för er och för oss. 

Vi förstår vad det innebär att planera och genomföra ett dröm-bröllop, och vill att blommor ska få vara en del av er dag. 

Vi erbjuder vägledning från beställning till bröllopsdagen. Ni som brudpar kan därför vara säkra på att det blir en fin helhet oavsett om ni ska ha ett mindre såväl som stort bröllop. 

För många av er är det första gången, och därför kan det finnas en osäkerhet på hur ni skall gå tillväga gällande blommor till den stora dagen. Därför har vi sammansatt en lista över tidsplan, samt vad ni tillsammans behöver bestämma gällande bröllopsblommor. 

Om ni har frågor, tveka inte att kontakta oss.

Hoppas att vi får äran att bidra med blommor till er stora dag. 

17961042238850280.jpg

Checklista
Bröllop

1 / Vad vill vi ha?

Eftersom det i övriga delar av bröllopsplaneringen kräver god framförhållning förstår vi att många brudpar tänker att det gäller blomsterbeställningen också. Vi kan dock glädja er med att det inte är riktigt sant. För vår del är det viktigare att ni har lite idéer och tankar på vad ni önskar för blommor, till vem, behövs det till lokal, vigselplats osv. 

Sätt er tillsammans och gör en grov skiss på vad ni vill ha innan ni bokar konsultation. Beroende på vad ni vill ha så krävs inte lika lång framförhållning gällande bokningen. 

2 / Boka Konsultation

Vi rekommenderar att ni bokar en konsultation hos oss så att vi säkert har någon tillgänglig i personalen. Konsultationen bör ske omkring 1-2 månader före vigseln. Om ni vet att det endast rör sig om en brudbukett och ett corsage exempelvis, räcker det med kortare framförhållning. 

3 /Inför och under konsultationen 

Inför konsultationen uppskattar vi om ni letar lite inspiration och sparar hem bilder på ungefär hur ni önskar färgsättning och stil. Dessa går vi  gemensamt igenom under konsultationen. Vi bidrar då med våra idéer och tankar utifrån det ni tillsammans letat fram. Vi bestämmer hur vi rent logistiskt löser upphämtning/leverans under bröllopsdagen på bästa möjliga sätt. 

Vid konsultationstillfället debiterar vi 500 kronor i handpenning. Summan dras sedan av på totalbeloppet. 

Vad vi erbjuder

För att göra blommorna till en fantastisk del av er dag, försöker vi att erbjuda blommor till så många delar av bröllopet som möjligt. Nedan ser ni ett urval. 

Har ni önskemål om något som inte finns med på listan? Kontakta oss gärna.

brudbukett i blått och vitt

Buketter

Vi utför alla typer av brudbuketter. Även buketter till tärna och näbb.

Bröllopstak

Dekoration till vigselplats

Vi erbjuder alla typer av utsmyckningar kring vigselplatsen både borgerlig och kyrklig. Vi erbjuder uthyrning av brudbåge. 

Wedding Kiss

Corsage

En enkel knappnål till slaget, eller en större blomma till bröstfickan? Givetvis gör vi båda till såväl brudgum som bestman.

Bröllops Tabell Set

Smyckning av festlokal

Oavsett om ni önskar att få lösa blommor till småvaser, eller större bordsarrangemang, hjälper vi er att plocka ihop blommor som harmonerar med er stil. 

Vi hyr även ut glasvaser till festen. 

Blommig hårdekoration

Hårblommor

Om du tillsammans med din frisör har beslutat dig för en håruppsättning med blommor i, kan vi göra dem så att de passar ihop med era övriga blommor.

bröllop bil

Dekorationer på fordon

För er som önskar att göra utsmyckning på bil, hästvagn, flakmoped eller annat typ av fordon. 

Våra arbeten 

Nedan finner ni ett litet urval av de brudblommor som utförts av oss den senaste tiden. 

Intresserad av att prata vidare? 

Kontakta oss

Kungsgatan 16

43241 Varberg

0340 102 19

  • Facebook
  • Instagram

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer snarast. 

bottom of page